Reiseblogg fra Travellerspoint

Mrs. vinprodusent?

Frieri på siciliansk vis...

all seasons in one day 18 °C
Se Sikksakk på Sicilia på Maribella's reisekart.

Francesco syntes øynene mine var de vakreste blå han noensinne hadde sett. Som himmelen, sa han. Så vakre og blå var de, at han ikke hadde kunnet la være å oppsøke meg. For lynet hadde visst slått ned eller noe, da jeg tidligere samme morgen hadde besøkt hans enkle cantina. Og øyeblikk som dette inntreffer kun få ganger i livet! Jeg måtte jo forstå at det var en mening med at jeg hadde dukket opp på hans lille fabrikk. Og at han var der akkurat da. Javisst, ja. Rart jeg ikke følte noe. Og vent nå litt... Hvordan i all verden gikk vi fra "La meg vise deg veien..." til "Gift deg med meg!"?!?

Jeg trodde ærlig talt det var helt tilfeldig at han plutselig dukket opp bak meg på landeveien etter det fabrikkbesøket, og signaliserte at jeg måtte stoppe. Jeg regnet også med at han mente det da han sa han ikke hadde så mye å ta seg til mens han ventet på at vinen skulle bli klar til tapping - så han kunne vel få vise meg litt rundt? Jeg antok videre at det var i beste mening han ville følge meg trygt hjem etter å ha vist meg tempelet i Segesta.

Javel, så er jeg nok blåøyd...

Skrevet av Maribella 13:00 Arkivert i Italia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint